JE WILT ÉCHT DOORPAKKEN MET JE SCHRIJFTALENT?

Gun jezelf de stuwende kracht van een ervaren schrijfcoach

Als persoonlijk schrijfcoach of via mijn diverse (online-) schrijfcursussen zorg ik ervoor dat jij groeit als schrijver. Én dat jij je persoonlijke schijfdoelen haalt. Of je nu mooie en spannende verhalen voor je kinderen wilt kunnen schrijven of een professionele ambitie als gepubliceerd schrijver waar wilt maken, ik help je je doel te bereiken.

Met mijn decennialange praktijkervaring als schrijver en als schrijfdocent en -mentor aan onder meer Schrijversvakschool ’t Colofon en de Amsterdamse Theateracademie, neem ik je graag mee naar nieuwe en uitdagende wegen op jouw pad als schrijver.

Dat kan op verschillende manieren. Door schrijfcursussen in groepsverband of via individuele coachingstrajecten die ik geef als schrijfcoach voor
‘The Story Hunters, coaching en online workshops voor schrijvers.'


Een bestseller kan ik je niet beloven. Wel dat ik het beste verhaal of het beste boek dat jij in je draagt naar boven haal.

REACTIES VAN CURSISTEN

Het was een cursus waarin ik met behulp van creatieve opdrachten geleerd heb om op een andere manier met taal om te gaan. Het enthousiasme van Hans werkte zeer aanstekelijk en was een stimulans voor het schrijversbrein. Geweldig genoten en veel geleerd!
Monique Urlings
Hans is een coach die vanuit totale gelijkwaardigheid en eerlijkheid een spiegel vormt waardoor mijn schrijfcreativiteit vanuit mijn diepste wezen is gaan stromen. Zijn humor, enthousiasme en vooral grote vakkennis maken iedere coachsessie tot een verrijking.
Marianne Cranston

HANS VAN BERGEN, SCHRIJVER EN SCHRIJFCOACH

"Ik sta te popelen om in een inspirerende omgeving individueel of met een groep gelijkgestemden aan de slag te gaan met het prachtige vak van schrijven.

Zelf werk ik zo’n veertig jaar als zelfstandig schrijver van fictie en non-fictie. Ik heb tientallen scenario’s geschreven voor drama, radioverhalen, documentaires en docudrama voor diverse landelijke en buitenlandse omroepen.

Verder schrijf ik proza, poëzie, journalistieke reportages, columns, toneelstukken en musicals. Mijn werk werd meerdere malen bekroond. Zes jaar lang was ik de officiële stadsdichter van de gemeente Roermond.

Als docent creatief schrijven en schrijfcoach, heb ik jarenlang in diverse disciplines les gegeven aan onder meer Schrijversvakschool ’t Colofon en aan de Amsterdamse Theateracademie." (kijk hier als je meer wilt zien over mijn ervaring als schrijver)

My Image

REACTIES OP RESULTATEN

Als schrijfcoach werk ik met volwassenen, jeugd en kinderen. Dit zijn reacties op de landelijke resultaten die ik heb behaald met poëzielessen aan kinderen van de groepen 8 van basisschool Aan de Roer, in Roermond.

De school stuurt de gedichten ook altijd in voor de landelijke gedichtenwedstrijd.En steevast met succes, zo lijkt het wel. De school won vorig jaar vier prijzen. Dit keer werden maar liefst zes inzendingen bekroond Daarnaast ging er ook nog een groepsprijs naar Aan de Roer.
Dagblad De Limburger
‘OBS Aan de Roer had dit jaar een zeer poëtische inzending die de jury aangenaam verraste.’
Juryrapport poëziewedstrijd’ Stichting Kinderen en Poëzie
Voor de wedstrijd werden dit jaar ca. 34.000 gedichten ingestuurd door leerlingen van 800 scholen in het hele land. Daarvan werden zo'n vijftig gedichten bekroond, waaronder de zes gedichten van de Roermondse scholieren. Volgens de ‘Stichting Kinderen en Poëzie’ is het de eerste maal dat er zoveel leerlingen uit één groep een prijs winnen.
Weekblad De Trompetter

  • TROS omroep, logo
  • KRO NCRV omroep logo
  • Human omroep, logo
  • Stacks Image 279
  • Stacks Image 283
  • Stacks Image 287
  • Stacks Image 291