INSCHRIJFFORMULIER COACINGSTRAJECT

JA IK WIL SAMEN HET COACHINGSTRAJECT AANGAAN

Vul het inschrijfformulier op deze pagina volledig in. Vergeet niet een korte synopsis en een voorbeeldtekst (max. 3 A-4-tjes) mee te sturen, zodat we kunnen beoordelen of jouw project professionele potentie heeft en je project levensvatbaar is.

Jouw project wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst beoordeeld op kwaliteit en haalbaarheid en dan nemen we meteen contact op.

Na ontvangst van het inschrijfformulier met daarbij factuur voor het door jou gekozen traject. Je kunt dit dan handmatig overboeken of betalen via de bijgevoegde IDEAL-link.

het eerste bedrag krijg je een bevestiging van inschrijving. Verder ontvang je dan praktische informatie over het coachingstraject en maken we een afspraak voor het intakegesprek.
de inloggegevens voor de besloten Facebookgroep. Daar vind je al interessante artikelen, links en tips die bij gaan dragen aan jouw ontwikkeling als schrijver.

Verder vraag ik je om een door jouw geschreven tekst door te mailen, zodat ik me als jouw schrijfcoach alvast kan inlezen in jouw persoonlijke schrijfstijl.

Ik kijk er naar uit om op dinsdag 5 januari samen aan de slag te gaan met het ontdekken van nieuwe wegen op jouw schrijverspad.

Schrijfcursus schrijftraining fictie Hans van Bergen

INSCHRIJFFORMULIER

Welk traject wil je volgen?

Upload een korte synopsis en een voorbeeldtekst (max. 3 A-4-tjes)

Kies een document
Type hierboven de 4 cijfers uit het blauwe vak.
Autoreply
From
Subject
HTML Body